Vegyen részt online kutatásunkban,

és nyerjen wellness-hétvégét!

A részvétel feltételei és szabályzata

Az online kutatás időtartama: 2016. július 13-tól augusztus 8-ig

 

A Praxis Akadémia online kutatásban résztvevő, és azon a sorsolásra regisztráló résztvevők között 1 db 2 fő részére, 2 éjszakára szóló wellness-hétvégét sorsolunk ki. A nyeremény beváltásának további részleteiről a nyereményt felajánló, szállás.hu tájékoztatja a nyertest.
A sorsoláson mindazon cselekvőképes, Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező, orvosi diplomával és magánorvosi praxissal rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik a kutatás ideje alatt a Praxis Akadémia online felületén adataik megadasával regisztrálnak, valamint a kutatásban feltett kérdésekre válaszolnak.

 

A sorsoláson történő részvétel feltétele, hogy a kutatásban résztvevő személyes adatainak (név, e-mail cím) megadásával regisztráljon a Praxis Akadémia kutatás online felületén, valamint elfogadja a játékszabályzatot, illetve megadja az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerinti hozzájárulást a személyes adatok kezeléséhez. Minden résztvevő egy alkalommal regisztrálhat.

 

A nyeremény sorsoláson talál gazdára, a sorsoláson minden regisztáló részt vesz. A sorsolt nyeremény esetében 1 fő pótnyertest húzunk. A nyertest e-mail-ben értesítjük. A nyeremény átvételére a nyertesnek 30 nap áll rendelkezésre, meg nem történte esetén a nyeremény a pótnyertesre száll át.

A nyeremény nem átruházható és nem váltható készpénzre.

 

A nyereményesorsolása: 2016. augusztus 23., kedd 10 óra, a FoglaljOrvost.hu VIII. kerületi irodájában (1085 Budapest, Horánszky u. 13., I. emelet). A nyertes kisorsolása elektronikus programmal végzett esetleges kiválasztással történik.