Külső marketinges kolléga – Folyamatos, havi marketingkivitelezés

Már vannak ötletei praxisa forgalmának növeléséhez, de nincs, akinek kiadhatná a feladatokat végrehajtásra? Érzi és tudja, hogy több potenciál rejlik rendelőjében, de a feladatok végrehajtásához a nap 24 órája sem elég?

Természetesen megértjük, hogy praktizáló orvosként nincs ideje hetente több órát az internetes megjelenésével foglalkozni, cikkeket írni, weboldalát frissíteni, vagy hírlevelet küldözgetni.

Ha megrendeli, havi rendszerességű marketing kivitelezés szolgáltatásunkat, akkor olyan lesz, mintha rendelőjének saját marketingese lenne – persze egy bejelentett alkalmazott bérénél jóval olcsóbban és rugalmasabban! Ráadásul a mi munkatársaink szenior marketing szakértők, így a koncepció, stratégia kidolgozásában is rutinosak, melyet lássuk be, hiába bízna egy kezdő kollegina rutinjára.

Koncepció vagy napi rutin feladatok? Mi mind szívesen vállaljuk.

Foglalkozunk majd weboldalának auditálásával (kiértékelés ergonómia, esztétika és keresőoptimalizáltság szempontjából), cikkek és egyéb tartalmak gyártásával, Facebook oldalának kezelésével, hirdetések kampányok managelése, grafikus munkájának koordinálása, posztolással, linképítéssel, hírlevélküldéssel, havi 1 személyes konzultációs alkalom alatt pedig beszámolunk az eredményekről, riportot készítünk, és egyeztetünk a további teendőkről.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már vettek részt marketing-tanácsadáson, de időhiány miatt nem szeretnének a kivitelezéssel foglalkozni.

Továbbá azoknak, akik meglévő honlapjuk, marketingcsatornáik forgalmát szeretnék növelni, és szakértői kezekre bíznák a netes jelenlét megerősítését és a karbantartási munkák elvégzését.

Ár

Ajánlatunk az igénybe vett szolgáltatásoktól függ, tájékoztató kezdőárunk:

100.000 Ft / hó díjtól 

 Feltüntetett áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.
A havidíj szakterülettől, rendelő méretétől, tevékenységtől függően ettől eltérő lehet.