+36 30 274 4365
havi-marketing-kivitelezes-orvosi-marketinges-kollega

Külső marketinges kolléga – Folyamatos, havi marketingkivitelezés

Már vannak ötletei praxisa forgalmának növeléséhez, de nincs, akinek kiadhatná a feladatokat végrehajtásra? Érzi és tudja, hogy több potenciál rejlik rendelőjében, de a feladatok végrehajtásához a nap 24 órája sem elég?

Természetesen érthető, hogy praktizáló orvosként nincs ideje hetente több órát az internetes megjelenésével foglalkozni, cikkeket írni, weboldalát frissíteni, vagy hírlevelet küldözgetni.

Ha megrendeli, havi rendszerességű marketingkivitelezési szolgáltatásunkat, úgy fogja érezni, rendelőjének saját marketingese van – persze egy bejelentett alkalmazott bérénél jóval olcsóbban és rugalmasabban! Ráadásul a mi munkatársaink senior marketingszakértők, így a koncepció, stratégia kidolgozásában is rutinosak, melyet lássuk be, hiába bízna egy kezdő kollegina rutinjára.

Koncepció vagy napi rutinfeladatok? Mi mind szívesen vállaljuk.

Foglalkozunk majd weboldalának auditálásával (kiértékelés ergonómia, esztétika és keresőoptimalizáltság szempontjából), cikkek és egyéb tartalmak gyártásával, Facebook oldalának kezelésével, hirdetések kampányok managelésével, grafikus munkájának koordinálásával, posztolással, linképítéssel, hírlevélküldéssel, havi 1 személyes konzultációs alkalom alatt pedig beszámolunk az eredményekről, riportot készítünk, és egyeztetünk a további teendőkről.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már vettek részt marketing tanácsadáson, de időhiány miatt nem szeretnének a kivitelezéssel foglalkozni.

Azoknak, akik meglévő honlapjuk, marketingcsatornáik forgalmát szeretnék növelni, és szakértői kezekre bíznák a netes jelenlét megerősítését és a karbantartási munkák elvégzését.

Ár

Az alapdíj havi 10 munkaórát tartalmaz.
További feladatok elvégzése táblázatos elszámolás alapján 6.500 Ft / óra * díjon lehetséges.

Ára: 65.000 Ft / hó díjtól *

* Feltüntetett áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.
A havidíj szakterülettől, rendelő méretétől, tevékenységtől függően ettől eltérő lehet. 

Akikkel már együtt dolgoztunk:

Dr. Körmendy Miklós gyermek- és felnőtt bőrgyógyász, kozmetológus főorvos

 

Dr. Seidner Judit belgyógyász-kardiológus
Seereiner Fogászati Magánrendelő
MEDIQ Sebkezelési és ápolási centrumok