Stratégiai tanácsadás, marketingkonzultáció

Marketingállapot-felmérés és tanácsadás praxisfejlesztési szakértőnkkel.

Még soha nem foglalkozott tudatosan magánpraxisa marketingjével és segítséget szeretne?

Vagy pont ellenkezőleg, több csoportos tréningen járt már, és a témában elérhető kiadványokat is végigrágta, de mégsem jutott kézzelfogható tudáshoz?

A konzultációk alkalmával személyesen keressük fel rendelőjében, ahol először kérdezünk, feltérképezzük vállalkozásának működését, pacientúráját, eddigi marketingeszközeinek sikerességét – ezután pedig Ön is szabadon felteheti kérdéseit!

Itt nem tömegesen kiküldött, előre elkészített sablonanyagot kap – tanácsadóink mindent kifejezetten az Ön igényei és lehetőségei szerint mutatnak be, egészen konkrét javaslatokat téve a rendelője fellendítése érdekében!

Itt nyugodtan kérdezhet bármiről, legyen az pácienskommunikáció, weboldal, keresőoptimalizálás, hírlevél, arculat- és logótervezés, fizetett hirdetések használata – vagy akár olyasmiről is, ami még eszünkbe sem jutott!

Több, mint 1.000 magánorvossal dolgozunk együtt nap mint nap, így kellő tapasztalattal állunk rendelkezésére, legyen szó egyszemélyes vagy csoportpraxisról, bármilyen szakterületen!

Kiknek ajánljuk?

Praxisvezetőknek, tulajdonosoknak, akik több pácienst szeretnének, de nem tudják hogyan népszerűsítsék magánrendelőjüket; vagy az általuk ismert marketing eszközöket orvoshoz méltatlannak tartják, és működő, minőségi marketinget szeretnének alkalmazni.

Mikor ajánljuk?

Érdemes részt venni, ha:

  • Jólesne egy támogató, közös gondolkodás a praxis terveiről.
  • Több lehetséges út között szeretne választani, amiben jól jönne a külső szakértő támogatása.
  • Fejlesztené praxisát, melyhez új marketingstratégia szükséges.
  • Szeretné jelenlegi kommunikációs és reklámaktivitásait átgondolni, strukturálni, fejleszteni.
  • Úgy érzi, hasznos lenne egy külső szem, hogy praxisát kívülről lássa.
  • Szeretne a privát egészségügyi piacot, a praxisok kihívásait jól ismerő tanácsadók véleményét kikérni.

Ár

A szolgáltatás rendelői állapotfelmérést és személyes egyeztetést tartalmaz, melyre egy orientációs kérdőív alapján készül fel a praxis és a tanácsadó is.

Ára: 39.900 Ft 

Feltüntetett áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.