+36 30 274 4365

Egyéni marketingkonzultáció, tanácsadás

marketing-tanacsadas-allapotfelmeres-szakerto-megbeszeles

Szolgáltatás leírása

Marketingállapot-felmérés és tanácsadás praxisfejlesztési szakértőnkkel.

Még soha nem foglalkozott tudatosan magánpraxisa marketingjével és segítséget szeretne?

Vagy pont ellenkezőleg, több csoportos tréningen járt már, és a témában elérhető kiadványokat is végigrágta, de mégsem jutott kézzelfogható tudáshoz?

A konzultációk alkalmával személyesen keressük fel rendelőjében, ahol először kérdezünk, feltérképezzük vállalkozásának működését, pacientúráját, eddigi marketingeszközeinek sikerességét – ezután pedig Ön is szabadon felteheti kérdéseit!

Itt nem tömegesen kiküldött, előre elkészített sablonanyagot kap – tanácsadóink mindent kifejezetten az Ön igényei és lehetőségei szerint mutatnak be, egészen konkrét javaslatokat téve a rendelője fellendítése érdekében!

Itt nyugodtan kérdezhet bármiről, legyen az pácienskommunikáció, weboldal, keresőoptimalizálás, hírlevél, arculat- és logótervezés, fizetett hirdetések használata – vagy akár olyasmiről is, ami még eszünkbe sem jutott!

Több, mint 1.000 magánorvossal dolgozunk együtt nap mint nap, így kellő tapasztalattal állunk rendelkezésére, legyen szó egyszemélyes vagy csoportpraxisról, bármilyen szakterületen!

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik több pácienst szeretnének, de nem tudják hogyan népszerűsítsék magánrendelőjüket; vagy az általuk ismert marketing eszközöket orvoshoz méltatlannak tartják, és működő, minőségi marketinget szeretnének alkalmazni.

Ár

A szolgáltatás két alkalmas találkozót foglal magában:

1. alkalom: állapotfelmérés a rendelőben, kb. 1 óra időtartam.
2. alkalom: tanácsadás és fél éves marketing ütemterv átadása, kb. 2-3 óra időtartam.

Ára: 18.000 Ft + 28.000 Ft *

* Feltüntetett áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.