A II. Nagy Magánpraxis Napon idén is olyan kérdésekre, praxistulajdonosokat, magánorvosokat érintő keressük a választ, melyek végeredményben a praxis sikeréért felelnek.

A praxismenedzsment konferencián idén is annak szenteljük az első szekciót, mennyire mások a páciensek elvárásai, mennyiben más a privát egészségügyet tudatosan választó magyar páciens elképzelése a jó ellátástól. Hogyan tud egy privát egészségügyi szolgáltató megfelelni az egyre növekvő igényeknek, és a mai páciens elvárásainak?

A szekció nyitó előadását a Lukács Kata szállítja, aki a Centrál Médiacsoport üzletágvezetőjéről a mai páciens tartalom és médiafogyasztásáról hoz friss információt. Kata szereplése tavaly is része volt a programnak, hallgatóságunk az egyik leghasznosabb előadásnak értékelte. Idén se maradjon le róla!

Katát egy kutatóügynökségi vezető, Abonyi Zsolt követi. Az Inspira kutatóügynökség nagy tapasztalatot szerzett az egészségügyi döntések, mechanizmusok terén, Zsolt abban mélyíti el a hallgatóság tudását, mennyire más a 40 évesnél fiatalabb generáció, milyen attitűdökre, érdekességekre kell felkészülni, hogy a praxis ebben a korosztályban is sikert arasson.

Tartson velünk idén is, regisztráljon a Nagy Magánpraxis Napra!

MentésMentés