A jövő elérkezett az egészségügyben is, jön a magyarországi magánegészségügyi szektor konferenciája! Portfolio Private Health Forum 2017 (október 10., Sofitel Hotel)

Mostanra eldőlt, egy mostani 40 évest már nem a magyar állami egészségügy fog meggyógyítani. Nem (csak) azért, mert az állam egyre kevésbé és egyre egyenetlenebb színvonalon látja el feladatát az egészségügyben, hanem mert olyan mértékű az innováció, amelyet a közgyógyászat nem tud és talán nem is akar kezelni.

Másrészt a magyar magánegészségügy folyamatosan fejlődik. A felhasználói oldalról a társadalom egyre nagyobb része költ egyre többet az egészségére, eljutottunk oda, hogy üzletről beszélhetünk. Egy nemzetközi szinten is egyre növekvő és rendkívül innovatív üzletről. Pénzről, piacról, profitról, finanszírozásról, innovációról fogunk beszélgetni a magánegészségügy vezető szereplőivel egy unikális konferencián, október 10-én, a Sofitel Hotelben, a Portfolio Private Health Forum 2017 című rendezvényen.

Részletek és jelentkezés: http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-gazdasag/portfolio-private-health-forum-2017/603/attekintes