Az október 6-i második Nagy Magánpraxis Napon továbbra is azon igyekszünk, hogy a praxisvezetőket, -tulajdonosokat praktikus információval lássuk el, trendekről, jól bevált megoldásokról, sikeres magán intézmények tulajdonosaitól, külső szakértőktől.

Az első szekcióban annak járunk utána, milyen az a páciens, aki a privát egészségügyet választja. Külön foglalkozunk azzal, a 40 évesnél fiatalabb korosztály hogyan viselkedik páciensként, ügyfélként? A szekciót D. Tóth Kriszta előadása zárja arról, mit tudnak olvasóikról, a hölgyekről, akik a praxis számára a családi egészségügyi menedzsereit jelentik.

A 2. szekció tartalmazza azokat az előadásokat, amiket hallgatóságunk minden bizonnyal a leginkább vár, egészségügyi szakjogász és gazdasági szakértő segít iparági praktikákkal. Ebben a körben kerül sor Dr. Belics Zorán előadására, hogyan lehet magas szakmai színvonal mellett egyszerre gazdaságos és páciensbarát egy privát klinika.

Az ebéd utáni szekcióban az kerül középpontba, hogyan tudjuk a pácienseket megszerezni és megtartani, milyen technikák, ötletek és újdonságok állnak egy privát rendelés rendelkezésére. Új színt hozhat a privát egészségügybe, ha a kereskedelem élményszerűségét, az érzékszervek marketingjét is beveti, erről beszél majd Nagy Réka a Mood Media magyarországi vezetője.

A záró szekciót a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Dr. Kiss Gergely indítja, bízunk benne, elleshetünk tőle útravalót a célok és motiváció témakörében.

Idei konferenciánk befejezéseként átadjuk a FoglaljOrvost 5 csillagos orvos és rendelő díját.

Tartson velünk idén is, regisztráljon a Nagy Magánpraxis Napra!

MentésMentés