A II. Nagy Magánpraxis Napon idén is olyan kérdésekre keressük választ, ami egy kisebb magánrendelőnek legalább annyira aktuális, mint egy nagyobb privát klinikának.

A II. Nagy Magánpraxis Nap első szekciójában végre üdvözölhetünk egy szakembert, aki elhagyta a hazai egészségügyet, széleskörű tapasztalatot szerzett Angliában, de ma újra idehaza, egy nagy magánklinikán rendel. Dr. Sipos Péter megosztja velünk ennek az útnak a legfontosabb tapasztalatait, elmondja, mit tart a legfontosabb tanulság, és mit vihet haza hallgatóságunk, amivel már másnap megváltoztathatja saját praxisa jövőjét.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet vezetője, Dr. Skorán Ottó is elvállalta a felkérést, és testközelből mesél arról, hogyan lehet államiban szocializálódott szakértői gárdát a privát egészségügy kihívásainak megfelelve sikerre vinni. A nagyobb praxisok vezetői rendszeresen beszámolnak erről a problémáról, Dr. Skorán Ottó saját tapasztalataival segít.

Az első szekciót D. Tóth Kriszta előadása zárja majd. Alig több, mint 2 éve indult el DTK online női magazinja, a wmn.hu. Az egészségügyi témákban egészen újfajta kommunikációs színt hoztak, de nem csak ezért óriási a követőbázisuk. Érdemes figyelni rájuk, mit tudnak olvasóikról, a hölgyekről, akik a praxis számára a családi egészségügyi menedzsereit jelentik.

Tartson velünk idén is, regisztráljon a Nagy Magánpraxis Napra!