+36 30 877 3795

Weboldal készítése magánorvosoknak, klinikáknak, pszichológusoknak

Mit adunk?

Saját weboldala az internetes jelenlét egyik alappillére, enélkül nagyon nehéz érvényesülni a 21. században!

Kutatásaink évről évre alátámasztják amit eddig is sejtettünk: az emberek 70-80%-a az interneten keresgél először ha szüksége van valamire, és nincs ez másképp az egészségügyben sem!

Ha nincs honlapja, amin keresztül megtalálhatnák, megismerhetnék Önt, akkor potenciális páciensek tömegét veszítheti el. Honlapja ezen kívül nem csak marketing célokat szolgál – ha a betegforgalommal jelenleg elégedett, akkor is rengeteg információ közölhető itt a vizsgálatok menetéről, árakról, szolgáltatásokról, az elvállalt beavatkozásokról, sőt, még online bejelentkezési lehetőséget is ki tudnak alakítani, hogy munkafolyamatait optimalizálja, az asszisztens kollégák terhelését csökkentse!

Persze, weboldalt készíteni nem egyszerű, pláne nem egyedül. Domain név választás, webhoszting, weboldal struktúra és technikai specifikáció, ha ezek a kifejezések újak Önnek, akkor óva intjük, hogy egyedül belekezdjen egy saját weboldal fejlesztésébe.

Mivel túl sok soha be nem fejezett és félkészen sutba dobott weboldalról hallottunk, mi ígérjük minden terhet leveszünk ezzel kapcsolatban az Ön válláról! A számtalan egészségügyi weboldal és saját internetes landing után számos kérdést már fel sem kell tennünk ahhoz, hogy tudjuk, hogy egy átlagos páciens milyen kényelmes, informatív weboldalt szeret illetve a Google mire „harap”, hogy weboldala minél hamarabb a páciensek találati listájának élbolyába kerüljön.

Grafikus, programozó és marketinges kollégáinkkal együttműködve akár 4 hét alatt elkészítjük weboldalát, ideértve a domain és tárhely lefoglalását, a sablon, menüpontok, látványtervek, dizájn kialakítását, a szövegek megírását, akár még a fotókat is.

Önnek semmi más dolga nem lesz, mint dedikáltan az Ön projektjével foglalkozó munkatársunkkal egyeztetni kívánságairól, és jóváhagyni az elkészült elemeket.

Kiknek ajánljuk?

Minden magánorvosnak, akinek még nincsen weboldala; illetve akinek régi, elavult sablonra épül a honlapja, és szeretne új, friss, esztétikusabb külsőt oldalának.

 

Ár

1 fős rendelő esetén: 150.000 Ft-tól *

Weboldal készítésére az igények felmérése után minden esetben egyedi árajánlatot adunk!
* Feltüntetett áraink nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Referenciáink:

Dr. Seidner Judit belgyógyász-kardiológus doktornő weboldala.

A XIV. kerületi Dózsa Rendelő weboldala. Háziorvosi, fogorvosi, nőgyógyászati, belgyógyászati ellátással foglalkoznak.

Dr. Suba Csongor többszékes fogorvosi rendelője, a Suba Dental weboldala.