fanniVégzettségem szerint szakközgazdász és bölcsész vagyok, 2005-ben pedig MBA, azaz üzleti másoddiplomát is szereztem. Az egyetemi évek után azonnal egy nagy multi marketingosztályán kezdtem el dolgozni és az elmúlt 16 évben folyamatosan marketing és  és az üzletépítés területén voltam aktív.

2011-ben, vállalkozást indítottam és azóta praxisok páciensforgalmát segítjük, eredetileg csak online eszközökkel a Foglaljorvost.hu weboldal segítségével, majd később az online foglalási portál kereteit túllépve más csatornákkal is segítünk magánrendelői partnereinknek.

 Egy praxis üzleti sikere nagyban függ a rendszeresen használt marketing eszközök sikerességétől. A marketing szemlélet és a rendszerszerű marketing aktivitás a mindennapok rutinjába beépíthető és így válhat a vállalkozás a siralmas állami fizetést kiegészítő “kényszervállalkozásból” sikeres magánpraxissá.

Keressen minket, ha praxisa építésében üzleti szemléletet és magánegészségügyi piacismerettel rendelkező csapatot keres. Magánegészségügyre specializálódott tréningekkel, marketing tanácsadással és kivitelezéssel szívesen segítjük praxisát.

Mi azt valljuk, hogy árakciók és “gagyi marketing” módszerek nélkül is építheti praxisát.

Marketing tippek magánpraxisoknak, egészségügyi marketing, praxismenedzsment – mi ezekhez adunk ötleteket. Olvasson minket és apránként valósítsa meg ötleteinket!


Straub Fanni,
praxis marketing szakértő, a Praxisakademia.hu megálmodója