Töltse ki kérdőívünket és nyerjen! – Nagy Magánpraxis Felmérés 2016

 

A Praxis Akadémia a Nagy Magánpraxis Felméréssel a magyar magánpraxisok helyzetét szeretné megvizsgálni, és az üzleti életben kormányozni őket. Amennyiben kitölti kérdőívünket, nemcsak saját magának és orvostársainak segít, de egy ingyenes wellness hétvégével is gazdagabb lehet!

A Praxis Akadémia útjára indítja országos felmérését, amelyet mostantól minden évben szeretnénk megismételni. A kérdőívvel arra keressük a választ, hogy milyen a magánpraxisok helyzete, mivel általános probléma az, hogy a magánpraxist vezető orvosok nehezen jutnak hozzá az üzletvitelt segítő adatokhoz, mintákhoz, példákhoz. Azonban így nagyon nehéz helytállni az üzleti életben. Mi kérdéseinkkel ezt szeretnénk megkönnyíteni, a kutatás célja, hogy segítséget, átláthatóságot nyújtson a privát praxisok vezetőinek, hogy ők rálássanak egymás munkáira, eredményeire és magára a piacra.

Értékes válaszaival tehát nemcsak orvostársai, hanem saját munkáját is megkönnyíti. Ezzel a felméréssel egy jobb, az orvosoknak anyagilag is elismerést jelentő magánegészségügyért tehetünk együtt, az évek múlásával pedig a privát szektorban zajló folyamatokat láthatjuk majd át jobban.

Töltse ki kérdőívünket, és nyerjen! A kérdőívet itt érheti el!

nyeremeny3

Hotal Bonvino (Forrás: szallas.hu)

Ha mindez önmagában nem elég vonzó, egy,  badacsonyi wellness hétvégével már biztosan az! A szállás két fő részére, két éjszakára szól, félpanziós ellátással (reggeli és vacsora) az ország első aktív- és borszállodájába, a A nyertes kipróbálhatja a hotel háromtételes borkóstolóját, szauna), elérheti az internetet, valamint részt vehet sport és szabadidős programokon.

A kupon ­ 2016. december 20.-ig (3 nap/2 éjszaka) használható fel, 2 fő részére szól.

Töltse ki kérdőívünket április 3-ig, gazdagítsa hasznos válaszokkal orvostársait, és élvezze ki a borkóstolást és a wellness részleget! Sorsolás május 1-én.

Köszönjük segítségét,
Straub Fanni
a Praxisakadémia alapítója