Nagy Asszisztensfelmérés

Segítsen válaszaival, és nyerjen magazinelőfizetést!

A részvétel feltételei és szabályzata
Az online kutatás időtartama: 2018. június 5-től június 30-ig

A FoglaljOrvost.hu/PraxisAkadémia (Foglaljorvost Online Kft.) online, privát egészségügyi intézményekben (is) dolgozó asszisztensek szóló, kutatásban résztvevő, és azon a sorsolásra regisztráló résztvevők között 3 db Nők Lapja Egészség és 3 db Wellness magazin éves előfizetést sorsolunk ki. A nyeremény beváltásának további részleteiről a nyereményt felajánló, Central Médiacsoport tájékoztatja a nyertest.

A sorsoláson mindazon cselekvőképes, Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező̋, természetes személyek vehetnek részt, akik a kutatás ideje alatt a PraxisAkadémia online felületén adataik megadásával regisztrálnak, valamint a kutatásban feltett kérdésekre válaszolnak.

A sorsoláson történő részvétel feltétele, hogy a kutatásban résztvevő személyes adatainak (név, e-mail cím) megadásával regisztráljon a PraxisAkadémia kutatás online felületén, valamint elfogadja a játékszabályzatot, illetve megadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti hozzájárulást a személyes adatok kezeléséhez. Minden résztvevő egy alkalommal regisztrálhat.

A nyeremény sorsoláson talál gazdára, a sorsoláson minden regisztráló részt vesz. A sorsolt nyeremény esetében 3-3 fő pótnyertest húzunk. A nyertest e-mail-ben értesítjük. A nyeremény átvételére a nyertesnek 30 nap áll rendelkezésre, meg nem történte esetén a nyeremény a pótnyertesre száll át.
A nyeremény nem átruházható és nem váltható készpénzre.

A nyeremények sorsolása: 2018. július 12., csütörtök 14 óra, a FoglaljOrvost.hu VIII. kerületi irodájában (1085 Budapest, Horánszky u. 13., I. emelet). A nyertes kisorsolása elektronikus programmal végzett esetleges kiválasztással történik.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő neve: Foglaljorvost Online Kft.
Adatkezelő elérhetősége: info@foglaljorvost.hu
Adatkezelő képviselője: Straub Fanni
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: adatvedelem@foglaljorvost.hu

Amennyiben a PraxisAkadémia szervezésében megvalósuló online kutatásban regisztrál adatainak megadásával, és részt vesz a kutatás nyereményjátékában meghirdetett nyeremények sorsolásán, adatainak kezeléséről a következőkben tájékoztatjuk.

Az adatkezelés célja: kapcsolattartás a nyeremény, a kutatás, és a privát egészségügyben dolgozó assziszten-seket érintő témákban
Az adatkezelés jogalapja: hozzájárulás, melyet a regisztráció során, e-mail-címe megadásával tesz meg
Az érintettek: online kutatást kitöltők, nyereményjátékra regisztrálók
Kezelt személyes adatok: e-mail
Adatfeldolgozók neve: hírlevélküldő online platform (MailMaster), online kutatóplatform (Typeform, EU)
Címzett: a nyereményt felajánló vállalkozás (Central Médiacsoport)
Tervezett adattárolási határidő: visszavonási kéréséig, melyet megtehet az info@foglaljorvost.hu címre küldött e-mail-ben, vagy a leveleken található leiratkozás szóra kattintva

A sorsolást követően a 3-3 nyertest e-mail-ben keressük meg, hogy a nyereményről értesítsük, valamint a nyeremény átvétele (az előfizetés) érdekében összekössük a nyereményt felajánló vállalkozással (mint Címzettel).

A Foglaljorvost Online Kft. részletes adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linkre kattintva ismerheti meg: http://foglaljorvost.hu/info/adatkezelesi-tajekoztato/

Budapest, 2018. június 4.